Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα, Μ. Σάββατο

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ(EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ(EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και το Μ.Σάββατο. Πότε επανέρχεται το κανονικό ωράριο

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα τα καταστήματα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι, ενώ μέχρι τις 8 θα παραμείνουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ - μερικά ωστόσο κατά πληροφορίες θα σταματήσουν να δέχονται νέους πελάτες στις 7.

Τη Δευτέρα 17 Απριλίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από τις 18 Απριλίου επιστρέφουν στο κανονικό ωράριο.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, το κανονικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων επανέρχεται την Τρίτη, 18 Απριλίου.

ADVERTISING

Κανονικά θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Στο μεταξύ, από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ανακοινώθηκε ότι το Μ. Σάββατο, η εργασία του προσωπικού κινήσεως θα λήξει στις 11.20 μ.μ.. Το τελευταίο δρομολόγιο, από τις αφετηρίες και το τέρμα κάθε γραμμής, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», όπως και τα νυχτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία, θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10.30 μ.μ. έως τις 6.25 π.μ.

SHARE:

24Media Network