Alpha Bank: Στο πλευρό των δημοτικών σχολείων – Δωρεά στο 2ο Τριανδρίας

Alpha Bank: Στο πλευρό των δημοτικών σχολείων – Δωρεά στο 2ο Τριανδρίας
Φωτό αρχείου: Alpha Bank MotionTeam

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαζί με στόχο την Παιδεία" η Alpha Bank, προχώρησε σε μια σημαντικής προσφορά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας.

Ένας κινητός διαδραστικός πίνακας, αθλητικό υλικό και βιβλία για τη σχολική βιβλιοθήκη, δώρισε η Alpha Bank στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας. Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματός της “Μαζί με στόχο την Παιδεία”.

Η χορηγία παραδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου κ. Μιχάλη Μαρκόπουλο από τα στελέχη της Τράπεζας, κ. Δημήτρη Χαριζάνη, Περιφερειακό Διευθυντή Διευθύνσεως Καταστημάτων Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, κ. Ελένη Στεργίου υποδιευθύντρια Διευθύνσεως Marketing και Δημοσίων σχέσεων, κ. Ζοζεφίν Γεωργιάδη, προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων σχέσεων και κ. Φανή Χρυσάφη, Διευθύντρια Καταστήματος Τριανδρίας.

Στην τελετή ήταν παρούσα και απηύθυνε χαιρετισμό η Άννα Κορακάκη Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και νικήτρια Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκοποβολής, η οποία και στην συνέχεια έγινε αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς μαθητές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα