ΔΟΥ Αττικής: Μόνο με ραντεβού οι αυτοπρόσωπες παρουσίες

ΔΟΥ Αττικής: Μόνο με ραντεβού οι αυτοπρόσωπες παρουσίες
Στιγμιότυπο από την ΔΟΥ Τρικάλων την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Έως τις 4 Οκτωβρίου οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται στις ΔΟΥ της Αττικής μόνο με ραντεβού και σε επείγουσες περιπτώσεις.

Μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, θα μπορούν να εξυπηρετούνται με φυσική παρουσία οι φορολογούμενοι στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ εντός της Αττικής μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού.

Ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, Δ.Ο.Υ., Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00.

Με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτίριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού κ.α.).

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα