Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Να δοθεί ολιγοήμερη παράταση ζητά το ΕΕΑ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Να δοθεί ολιγοήμερη παράταση ζητά το ΕΕΑ
Κλείσιμο καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στην Αθήνα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, από τα τα μεσάνυχτα της Τρίτης 18 Αυγούστου 2020. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ολιγοήμερη παράταση για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 ζητάει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 ζήτησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι «τις τελευταίες ημέρες, λόγω του σαρωτικού περάσματος της «Μήδειας», προκλήθηκαν μεγάλα προβλήματα, όχι μόνο στις μετακινήσεις των πολιτών αλλά και στη διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και κατά κύριο λόγο στο νομό Αττικής.

Αυτή η εξέλιξη επηρέασε σε σημαντικό βαθμό επιχειρήσεις αλλά και λογιστικά γραφεία, που κατά κύριο λόγο συντάσσουν και υποβάλουν τις αιτήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις αδύνατη τη λειτουργία τους.

Θεωρούμε λοιπόν ότι για να μην αποκλειστεί καμία επιχείρηση, θα πρέπει στην καταληκτική ημερομηνία που είναι η 22η Φεβρουαρίου 2021, να δοθεί ολιγοήμερη παράταση. Προτεινόμενη ημερομηνία η 26η Φεβρουαρίου 2021».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα