Επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Πιστώθηκαν 62,7 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους

Επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Πιστώθηκαν 62,7 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους
Κλειστό εστιατόριο. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Στους λογαριασμούς σχεδόν 20.000 δικαιούχων πιστώθηκαν τα χρήματα του 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων.

Πιστώθηκε την Παρασκευή (8/5) στους τραπεζικούς λογαριασμούς 20.359 δικαιούχων του 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 62,7 εκατ. ευρώ. Έτσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, καταβλήθηκε συνολικά άμεση ενίσχυση ύψους 789,1 εκατ. ευρώ σε 282.302 δικαιούχους, καλύπτοντας πάνω από το 95% των επιχειρήσεων που έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης.

Παράταση της προθεσμίας για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

Παράλληλα, το υπουργείο γνωστοποιεί ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7, μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, παρατείνεται έως την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Η διήμερη παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λόγω προσωρινής μη διαθεσιμότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης από σήμερα στις 6.00 το πρωί έως αύριο, Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα