Όταν οι εργαζόμενοι διαλέγουν τις καλύτερες εταιρείες

Όταν οι εργαζόμενοι διαλέγουν τις καλύτερες εταιρείες

Ποιες προσφέρουν το καλύτερο περιβάλλον, αμοιβές και ευκαιρίες. Αναδείχτηκαν με τη μυστική ψήφο των υπαλλήλων τους.

Τι κάνει μια εταιρεία ιδανικό εργασιακό περιβάλλον; Οι αμοιβές είναι ένα μόνο στοιχείο. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι σχηματίζουν εικόνα ανάλογα το προσωπικό με το οποίο συνεργάζονται, τις ευκαιρίες καριέρας εντός της εταιρείας, ακόμα και το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Το Glassdoor είναι ένα site αναζήτησης εργασίας όπου, επιπλέον, οι εργαζόμενοι αξιολογούν ανώνυμα τις εταιρείες καταθέτοντας στοιχεία για αμοιβές, εργασιακό περιβάλλον, συνθήκες και οτιδήποτε άλλο δίνει μια σαφή εικόνα του τι συμβαίνει στο εσωτερικό της.

Το Glassdoor ζήτησε από τους εργαζόμενους-μέλη του να αξιολογήσουν τις εταιρείες τους, όλες με δυναμικό άνω των 1.000 ατόμων. Έλαβε περισσότερες από 800.000 απαντήσεις επί έναν ολόκληρο χρόνο, ξεχώρισε τις πιο αντιπροσωπευτικές και μας τις παρουσιάζει.

GOOGLE

Οι αμοιβές είναι υψηλές και τα προνόμια αξιοζήλευτα, αλλά «η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν ξέρεις πως η δουλειά σου χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Χρήσιμες εφαρμογές που κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους», έγραψε ένας εργαζόμενος.

Όταν οι εργαζόμενοι διαλέγουν τις καλύτερες εταιρείες

BAIN & COMPANY

Οι άνθρωποι και το κλίμα εδώ είναι απίστευτοι, γράφει ένας υπάλληλος. «Ένα υπέροχο μείγμα ευφυίας και μετριοφροσύνης που δεν βρίσκεις σε καμία άλλη από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων»

Όταν οι εργαζόμενοι διαλέγουν τις καλύτερες εταιρείες

NESTLE PURINA PETCARE

«Ανεξάντλητες ευκαιρίες που μόνο μια πολυεθνική αυτού του μεγέθους μπορεί να σου προσφέρει».

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ

(Πηγή: Fortunegreece.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network