Εθνική Ασφαλιστική: Σε νέα ρότα ανάπτυξης – Το πλάνο για τους εργαζόμενους

Εθνική Ασφαλιστική: Σε νέα ρότα ανάπτυξης – Το πλάνο για τους εργαζόμενους
Εθνική Ασφαλιστική eurokinissi

Η εταιρεία "Εθνική Ασφαλιστική" θα περάσει σε μια φάση ολιστικού μοντέλου πωλήσεων, με κάλυψη όλων των πιθανών αναγκών των πελατών.

Βασικούς άξονες του μελλοντικού πλάνου ανάπτυξης της Εθνικής Ασφαλιστική, μετά την ανάληψη του ελέγχου από το fund CVC, παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Robert Gauci, στο ετήσιο διεθνές συνέδριο του κλάδου στην Ύδρα.

“Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στη ριζική αναδιοργάνωση της εταιρείας και θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτόν τον τομέα όσο χρονικό διάστημα (όσα χρόνια) και αν χρειαστεί προκειμένου να πετύχουμε”, δήλωσε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, συμπληρώνοντας πως “οι αλλαγές θα γίνονται σταδιακά η μία μετά την άλλη”. Τόνισε, δε, ότι οι δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας μπορεί να στηρίξουν τη μετάβαση αυτή.

“Το σπουδαιότερο στοιχείο είναι ότι μεταξύ κερδοφορίας και βιωσιμότητας, θα επιλέξουμε τη βιωσιμότητα, καθώς δεν είναι προτεραιότητά μας κάποια πρόσκαιρα οφέλη” υπογράμμισε ο επικεφαλής της ιστορικής ασφαλιστικής εταιρείας που σημείωσε ότι σταδιακά, παράλληλα με το μετασχηματισμό, θα προχωρήσει και η αλλαγή της εταιρικής κουλτούρας. Όπως, σημείωσε, η εταιρεία θα περάσει σε μια φάση ολιστικού μοντέλου πωλήσεων, με κάλυψη όλων των πιθανών αναγκών των πελατών, με παράλληλη αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση, μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα έχει εντάξει στο μισθολόγιο το μεγαλύτερο μέρος ήδη 215 “ενοικιαζομένων” εργαζόμενων, Εφόσον, μάλιστα, υπάρξουν ανάγκες, όπως αναφέρεταΙ, θα καλυφθούν με νέες προσλήψεις, με εξειδίκευση κυρίως στο digital marketing και στην ψηφιοποίηση. Πάντως, ο Robert Gauci σημείωσε, ότι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται προσλήψεις

Υπενθυμίζεται, ότι από την Εθνική Ασφαλιστική αποχώρησαν κατά την τελευταία διετία πάνω από 150 άτομα μέσω των προγραμμάτων εθελούσιας εξόδου.

“Οι νέοι εργαζόμενοι ίσως και να είναι περισσότεροι από τους αποχωρήσαντες” ανέφερε ο CEO και σημείωσε ότι στόχος είναι να περάσουν το κατώφλι της Εθνικής Ασφαλιστικής και εργαζόμενοι από άλλους χώρους,

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα