ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόγραμμα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις για τις κοινωνικές ανισότητες

Οι προγραμματικές θέσεις της αξιωματκής αντιπολίτευσης για εργασία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, φορολογία και τράπεζικό σύστημα που εγκρίθηκαν από το Πολιτικό Συμβούλιο

Έκθεση Πισσαρίδη: Τι προβλέπει για το ασφαλιστικό - Διαρκώς μειούμενες οι συντάξεις

Έκθεση Πισσαρίδη: Τι προβλέπει για το ασφαλιστικό - Διαρκώς μειούμενες οι συντάξεις

Οι προτάσεις της Επιτροπής Πισσαρίδη για τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Τι σημαίνει η ενίσχυση του κεφαλαιοποιητικού χαρακτήρα. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Από την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κυβέρνηση: Σταθερότητα 4ετίας, δίχως εκλογές και φθινοπωρινό lockdown

Ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει αβεβαιότητες για τον Covid 19 και την οικονομία, όμως εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν αναταράξεις ανάλογες με αυτές των τελευταίων μηνών. Ετοιμάζεται παρέμβαση στο ασφαλιστικό σύστημα, ενώ πολλά θα κριθούν από τους δημοσιονομικούς στόχους του 2021.

Ζωγραφιά με το "μένουμε σπίτι" σε είσοδο πολυκατοικίας

Τι ισχύει για ασφαλιστικές εισφορές, οφειλές σε ρύθμιση, υποχρεώσεις προς ΔΟΥ, επιταγές και ενοίκια

Η ΓΣΕΒΕΕ γνωστοποίησε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις για ασφαλιστικές εισφορές, οφειλές σε ρύθμιση, υποχρεώσεις προς ΔΟΥ, επιταγές και ενοίκια.

Βρούτσης

Βουλή: Την Τρίτη στην ολομέλεια το νέο ασφαλιστικό

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έδωσε παραδείγματα αυξήσεων που επέρχονται στις συντάξεις, σε σχέση με τον προηγούμενο "νόμο Κατρούγκαλου" μιλώντας στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Αφίσα για την 24ωρη απεργία

Απεργία για το ασφαλιστικό: Ποιοι συμμετέχουν - Συγκεντρώσεις και πορείες

Κορυφώνονται οι αντιδράσειςγια το ασφαλιστικό, με 24ωρη πανελλαδική απεργία. Χωρίς μέσα μεταφοράς η Αθήνα, αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων. Συγκεντρώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να ανατρέψουν το απαράδεκτο νέο ασφαλιστικό

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας για το νέο ασφαλιστικό τόνισε πώς ενσωματώνει όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους που έχουν ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια και κάλεσε τους εργαζόμενους στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Γραφεία του ΕΦΚΑ

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας

Μπροστά σε γρίφο βρίσκονται ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που θα πρέπει να επιλέξουν την ασφαλιστική κλίμακα στην οποία θα ενταχθούν αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου του 2020.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της στη Βραδυνή της Κυριακής κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα, έλλειψη προετοιμασίας και υποσχέσεις «μαγικών λύσεων» στο θέμα του Προσφυγικού.

Συγκέντρωση και πορεία απο την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ (Φωτογραφία αρχείου)

Προετοιμάζεται 24ωρη πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό, στα μέσα Φεβρουαρίου

Αποφάσεις Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών το επόμενο διάστημα, με τον υπουργό Εργασίας να διαρρέει ότι θα καταθέσει την πρότασή του έως τις 20 του τρέχοντος μηνός