Κανονικά αλλά με αλλαγές τον Σεπτέμβριο η ΔΕΘ

Κανονικά αλλά με αλλαγές τον Σεπτέμβριο η ΔΕΘ

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες από την πανδημία του κορονοϊού θα είναι η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διοργανωθεί στο διάστημα 5 με 13 Σεπτεμβρίου.

Την κανονική διεξαγωγή, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, της ΔΕΘ αποκάλυψε κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πράγμα που σημαίνει, κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης του εκθεσιακού φορέα, ότι η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τις 5 ως τις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά θα είναι προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, θα έχει γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών, θέλοντας όμως παράλληλα να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που θα ακουστεί και πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της Έκθεσης θα τροποποιηθούν ανάλογα με τα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν για τη φετινή διοργάνωση. Για τις τροποποιήσεις αυτές η ΔΕΘ-Helexpo έχει στενή συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, τον ΕΟΔΥ και τον εκθεσιακό οργανισμό της Κολωνίας, που είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας στην 85η ΔΕΘ.

"Η ΔΕΘ-Helexpo στην μακρά της ιστορία κατάφερε να λειτουργήσει υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, επιδεικνύοντας πάντα υπευθυνότητα απέναντι στους επισκέπτες, στους πελάτες και στους συνεργάτες της. Η αποτελεσματική και επιτυχής διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι η καλύτερη εγγύηση για την επίσης υπεύθυνη διοργάνωση μιας μεγάλης, διεθνούς έκθεσης, όπως η 85η ΔΕΘ", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network