'Μπαράζ' προσλήψεων στους δήμους. Εγκρίθηκαν 1.851 θέσεις με 4 αποφάσεις

'Μπαράζ' προσλήψεων στους δήμους. Εγκρίθηκαν 1.851 θέσεις με 4 αποφάσεις

Τι προβλέπουν τέσσερις διαφορετικές αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κάλυψη 1.851 θέσεων σε Δήμους και ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ

Με τέσσερις διαφορετικές αποφάσεις το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχωρεί στην έγκριση συνολικά 1.851 θέσεων σε δήμους καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου  τα οποία υπάγονται στην αυτοδιοίκηση.

Οι θέσεις αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου για διάστημα έως οκτώ (8), εννέα (9) ή έως έντεκα (11) μήνες. Καλύπτουν ανάγκες σε υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Ειδικότερα έχουν εγκριθεί 461 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση ΝΠΙΔ που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση  ΕΔΩ )

Επίσης εγκρίθηκαν 185 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 100 συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των Δήμων και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση  ΕΔΩ )

Με άλλη σύμβαση δίδεται πράσινο φως για τη σύναψη 480 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση ΝΠΙΔ που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση  ΕΔΩ )

Τέλος εγκρίθηκαν 625 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ )

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr:

Προσλήψεις ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής – Έντονες αντιδράσεις στο ΠΕΣΥ – Όλη η συζήτηση

Ο υπάλληλος με το επώνυμο… «Γαλανός» που εξαπάτησε όλο τον Αργοσαρωνικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network