Σταμπουλίδης: Τον Μάιο το πακέτο στήριξης για την εστίαση

Σταμπουλίδης: Τον Μάιο το πακέτο στήριξης για την εστίαση
Ετοιμασίες για την επανεκκίνηση της εστίασης Eurokinissi

Ο Γ.Γ  Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης έδωσε διευκρινίσεις για το πακέτο στήριξης για την εστίαση που θα δοθεί μέσα στον Μάιο. Τι είπε για τα καταστήματα εστίασης σε εμπορικά κέντρα.

Μέσα στον Μάιο θα δοθεί το πακέτο στήριξης για την εστίαση, είπε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Γ.Γ  Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. «Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές, είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης»

«Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων… Είναι με την διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τόνισε πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του.

Όπως τόνισε η εστίαση έχει πάρει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και σχεδόν όλα τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί και έχουν υλοποιηθεί.

Σημειώνεται πως ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν αφορά στα κλειστά εμπορικά κέντρα και όπου αλλού υπάρχει εστίαση εντός κλειστού χώρου ( Σταθμοί ΚΤΕΛ, στοές κτλπ).

“Υπάρχει η δυνατότητα για αυτές τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν take away και delivery” εξήγησε και πρόσθεσε πως μέχρι τις 14/5 θα είναι και αυτό το μέτρο σε ισχύ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα