Zeus International: Νέα ξενοδοχεία, επεκτάσεις και θεματικά πάρκα

Διαβάζεται σε 4'
Το Dolce Attica Riviera
Το Dolce Attica Riviera

Επεκτείνεται με νέα καταλύματα σε Ιταλία και Ελλάδα η ξενοδοχειακή αλυσίδα Zeus, ενώ δημιούργησε και τρία θεματικά πάρκα σε Αττική και Κρήτη.

Σημαντικές επενδύσεις τόσο για την απόκτηση νέων ξενοδοχείων όσο και συμπληρωματικών υποδομών ανακοίνωσε η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Zeus International. H εταιρεία προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε σημαντικές ενέργειες, όπως την εξαγορά δύο νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Ιταλία και Ελλάδα, του Dolce Milan Malpensa στο Μιλάνο και του Lazart Hotel Trademark Collection by Windham στη Θεσσαλονίκη αλλά και επεκτάσεις και ανακαινίσεις στα επιπλέον ιδιόκτητα ξενοδοχεία της, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον  CEO, κ. Χάρη Σιγανό, η Zeus έχει σταθερό προσανατολισμό στην απόκτηση ιδιόκτητων ακινήτων ή μακροχρόνιων μισθώσεων, έχοντας πρόσφατα εξαγοράσει και το εξαώροφο κτίριο όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα. Η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου του ομίλου με τα δύο νέα ιδιόκτητα ξενοδοχεία αποτελεί βασική ενέργεια της στρατηγικής του ανάπτυξης, βάσει του οποίου προκρίνεται η διεύρυνση του αποτυπώματός του στην ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά.

Ο CEO Χάρης Σιγανός
Ο CEO Χάρης Σιγανός

Σε αυτό το πλαίσιο, το επενδυτικό πλάνο της Zeus International προβλέπει την αναβάθμιση του Dolce Milan Malpensa, με ορίζοντα υλοποίησης το 2025, ενώ ήδη υλοποιεί την ριζική ανακαίνιση του Opera Hotel στη Ρουμανία. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου στην Ελλάδα, η εταιρεία ολοκληρώνει τη ριζική ανακαίνιση του πρόσφατα αποκτηθέντος Ammos Luxury Resort, στην Κω, το οποίο αναβαθμίζεται σε θέρετρο 5 αστέρων με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλοτάτων προδιαγραφών. Η ανακαίνιση θα συνεχιστεί και κατά το επόμενο έτος, με την προσθήκη νέων δωματίων και ιδιωτικών πισινών.

Το Dolce Milan Malpensa
Το Dolce Milan Malpensa

Επεκτάσεις σε Αθήνα, Χαλκιδική και Κρήτη

Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η ανακαίνιση και επέκταση των εγκαταστάσεων του μοναδικού Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με τη δημιουργία Water Park και Adventure Park, στο Dolce Attica Rivera, με τη δημιουργία Aqua Park και Adventure Park και στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay με τη δημιουργία 35 δωματίων με ιδιωτικές πισίνες, φτάνοντας στα 343 δωμάτια, βίλες και μπανγκαλόου, ένα νέο εστιατόριο, αγγίζοντας τα 11 συνολικά εστιατόρια και bar, και ένα μοναδικό σε σχεδιασμό και μέγεθος Waterpark, από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, ότι η ανακαίνιση και η επέκταση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων, είτε εντός είτε εκτός συνόρων, έχουν ανατεθεί σε ελληνικές εταιρείες. Αυτές οι στρατηγικές συνεργασίες αντιπροσωπεύουν την προτίμηση της Zeus International για τοπικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας μέσω της εισροής επιπλέον εσόδων.

To Ajul Luxury Hotel & Spa Resort
To Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Η Ζeus ως εργοδότης

Ο όμιλος Zeus International αναλαμβάνει την ευθύνη να παρέχει οικονομική ευημερία σε 3.500 οικογένειες, ενισχύοντας και τις τοπικές κοινότητες στις περιοχές όπου δραστηριοποιήσει. Ο όμιλος επικεντρώνεται στη διατήρηση στενών σχέσεων με τους Έλληνες προμηθευτές του, προωθώντας την τοπική οικονομία και διασφαλίζοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας στις τοπικές κοινωνίες όπου εδρεύουν οι εγκαταστάσεις. Η συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική υπευθυνότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα