ΥΠΕΣΔΑ: 117 εκατ. ευρώ σε Δήμους και Περιφέρειες – Πώς κατανέμονται

ΥΠΕΣΔΑ: 117 εκατ. ευρώ σε Δήμους και Περιφέρειες – Πώς κατανέμονται

Περισσότερα από 117 εκατ. ευρώ κατανέμει με απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας

Ποσά συνολικού ύψους που ξεπερνά τα 117 εκατ. ευρώ (πιο αναλυτικά  117.108.303,05 ευρώ) κατανέμει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με δύο αποφάσεις του, στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, στις Περιφέρειες, με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού,  Αντώνη Μανιτάκη, κατανέμονται  5.890.446,44 ευρώ αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για τον μήνα Αύγουστο έτους 2015.

Όσον αφορά τους Δήμους, κατανέμονται  111.217.856,61 ευρώ στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο έτους 2015.

Και οι δυο κατανομές γίνονται από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών».

Δείτε την κατανομή προς τις Περιφέρειες

Δείτε την κατανομή προς τους Δήμους

Διαβάστε ακόμη στην  aftodioikisi.gr

Δημόσιο: Τι ισχύει για τις υπηρεσιακές μεταβολές των δημοσίων υπαλλήλων (εγκύκλιος)

Φοροκαταιγίδα και μείωση μισθών: Τι περιμένουμε μετά τις εκλογές σε συντάξεις, αγρότες, επαγγελματίες και ενοίκια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network