Ολιγόωρη... απόδραση κρατουμένου στο Ηράκλειο

Ολιγόωρη... απόδραση κρατουμένου στο Ηράκλειο

Κρατούμενος το έσκασε από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου με τη βοήθεια των σωληνώσεων αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί την ελευθερία του...

Λίγη ώρα κράτησε μόνο η αίσθηση της ελευθερίας για έναν κρατούμενο στην Κρήτη, καθώς από την απόδραση του μέχρι τη σύλληψη του πέρασε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο κρατούμενος, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Νεάπολης Λασιθίου, είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω του ότι πάσχει από ανίατο μεταδοτικό νόσημα. Αυτό πάντως δεν τον εμπόδισε να το σκάσει το μεσημέρι του Σαββάτου (06/10), κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί και παρά το γεγονός ότι υπήρχε σκοπός και η πόρτα του θαλάμου ήταν κλειδωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να κόψει τα κάγκελα του παράθυρου στον 4ο όροφο, κρεμάστηκε στις εξωτερικές σωληνώσεις, έφτασε στο έδαφος και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο σταματώντας διερχόμενους οδηγούς.

Η απουσία του έγινε γρήγορα αντιληπτή, με μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις να επιστρατεύονται και να τον συλλαμβάνουν εν τέλει λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση από το ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: prismanews.gr

SHARE:

24Media Network