ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΘ

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Διαβάστε στο news247.gr όλα όσα εξήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ και όλα τα σημεία της ομιλίας του Πρωθυπουργού που αξίζει να σχολιαστούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 86η ΔΕΘ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μέτρα 5,5 δισ. - Τι είπε για στέγαση, επιταγή ακρίβειας και εισφορά αλληλεγγύης

Ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ ανακοίνωσε 21 μέτρα για το 2022 και 2023. Έθεσε το δίλημμα των επόμενων εκλογών και διαμήνυσε: "Νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα, κ. Ερντογάν" 

Έφηβοι με μάσκα προστασίας

Freedom Pass - data: Οι δικαιούχοι, οι διαδικασίες και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Κατά 68 εκατομμύρια θα κουρευτούν αθροιστικά οι λογαριασμοί λόγω των δυο μέτρων που αφορούν τα Data και τα τέλη κινητής που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός και εξειδίκευσε νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύγκριση των εξαγγελιών Μητσοτάκη - Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ: Οι στοχεύσεις και οι προτάσεις

Σύγκριση των εξαγγελιών Μητσοτάκη - Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ: Οι στοχεύσεις και οι προτάσεις

Με αιχμή την οικονομία, τα εργασιακά, την παιδεία και το ΕΣΥ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ξεδίπλωσαν μια σειρά από προγραμματικές δεσμεύσεις που δίνουν και το πλαίσιο των διακυβευμάτων των επόμενων εκλογών. Το NEWS 24/7 επιχειρεί μια συγκριτική αποκωδικοποίηση όσων ακούστηκαν από το βήμα της 85ης ΔΕΘ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1990

Το μυθολογημένο παρελθόν

Η μυθοποίηση του παρελθόντος, κάτι σαν θρηνωδία για απολεσθέντα παράδεισο, συνιστά αγχώδη κατασκευή που δεν αντέχει μπροστά στην πραγματικότητα.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ

Ο ποταμός παροχών δεν εγγυάται την ανάπτυξη

Πώς τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στην ΔΕΘ δεν οδηγούν σε ανάσχεση της επέλασης του πληθωρισμού και δημιουργούν το ερώτημα εάν είναι συμβατά με τις δημοσιονομικές υποχρεώσεις της χώρας μετά το 2023

Αστικό τοπίο της Αθήνας

Νέα "δόση" παροχών με εκλογικό άρωμα – Σχέδιο για δωρεάν σπίτια σε νέα ζευγάρια

Ανοικτό αφήνουν κυβερνητικοί παράγοντες το ενδεχόμενο για νέο κύκλο παρεμβάσεων στήριξης των εισοδημάτων, εφόσον η πορεία του ΑΕΠ "κρύβει" ακόμη πιο θετικές εκπλήξεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η ΔΕΘ

Εφιάλτες, πακέτα χωρίς αντίκρυσμα και… ελληνόφωνοι Ευρωπαίοι στη Θεσσαλονίκη

Πασαρέλα παροχών και πεποιημένης αισιοδοξίας για την Οικονομία υπήρξε σχεδόν πάντοτε η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης. Στην πεπατημένη αυτή κινήθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ

Έτσι -δίκαια…- μοιράζεται ο πλούτος: Ο πρωθυπουργός και ο Κομφούκιος

"Η πολιτική αυτής της κυβέρνησης ήταν πάντα να δημιουργεί πλούτο και στη συνέχεια το μέρισμα του πλούτου να μοιράζεται με δίκαιο τρόπο σε όλους τους Έλληνες» (Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη).

Σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 404 εκατ. τα νέα μέτρα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ως "επανάληψη" μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για μέτρα 3,5 δις ευρώ σε συνέχεια της εξειδίκευσής τους από το οικονομικό επιτελείο.

Σημαίες σε συγκέντρωση του ΚΚΕ

ΚΚΕ για πακέτο μέτρων ΔΕΘ: Μεγάλοι κερδισμένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι

Για "δήθεν" παροχές οι οποίες δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις τεράστιες απώλειες στο εργατικό - λαϊκό εισόδημα έκανε λόγο το ΚΚΕ αναφορικά με την εξειδίκευση των μέτρων που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στην 85 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΔΕΘ με "τυράκια" στο δρόμο για εκλογές και όσα δεν είπε ο Μητσοτάκης

ΔΕΘ με "τυράκια" στο δρόμο για εκλογές και όσα δεν είπε ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στη ΔΕΘ πακέτο μέτρων και έθεσε το δίλημμα και τους στόχους των επόμενων εκλογών, “καίγοντας” σενάρια συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με το ΚΙΝΑΛ.

Στιγμιότυπο από τη Θεσσαλονίκη

Μόνο "αντίδοτο" στο βουνό κορονοχρεών η αύξηση στο κούρεμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής - "Δεν αρκεί" λέει η αγορά

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού, που αφορά άμεσα τα χρέη της πανδημίας, μια «βόμβα» στα θεμέλια της οικονομίας, αφορούσε την αύξηση του «κουρέματος» στα ποσά της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

LiveTalk για τη ΔΕΘ: Τα μέτρα, η επικοινωνία και το "ανέκδοτο" για τις εκλογές

LiveTalk για τη ΔΕΘ: Τα μέτρα, η επικοινωνία και το "ανέκδοτο" για τις εκλογές

Το Σαββατοκύριακο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Μάνος Χωριανόπουλος, Χρήστος Δεμέτης, Γιώργος Καρελιάς, Γιώργος Αλεξάκης και Βίκυ Σαμαρά αναλύουν τη συνολική παρουσία του πρωθυπουργού.

ΔΕΘ 2021: LIVE συζήτηση για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

ΔΕΘ 2021: LIVE συζήτηση για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2021, Μάνος Χωριανόπουλος, Χρήστος Δεμέτης και Γιώργος Καρελιάς σε ζωντανή μετάδοση από το newsroom του NEWS 24/7 αναλύουν τη συνολική παρουσία του πρωθυπουργού. Η Βίκυ Σαμαρά δίνει το κλίμα από τη Θεσσαλονίκη.

Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και τώρα συνεχίζει να κοροϊδεύει την κοινωνία

Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και τώρα συνεχίζει να κοροϊδεύει την κοινωνία

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "ανακοίνωσε data και ψίχουλα και έβαλε τα Μέσα να μιλούν για παροχές 4 δισ. ευρώ".

Θ. Φωτίου: Στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ούτε ένα μέτρο για την κοινωνική προστασία

Θ. Φωτίου: Στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ούτε ένα μέτρο για την κοινωνική προστασία

"Ο μόνος που 'βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά' για να μη βλέπει την πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης", τόνισε η αναπληρώτρια τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεανώ Φωτίου.

Γιάνης Βαρουφάκης.

ΜέΡΑ25: "Η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στην Μητσοτάκης ΑΕ έχει διαρραγεί ανεπανόθρωτα"

Ως "φύκια και μεταξωτές κορδέλες" χαρακτήρισε το ΜέΡΑ25 τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, σε μία προσπάθεια να "μας πείσει ότι η Ελλάδα αλλάζει".

ΔΕΘ 2021-Μητσοτάκης: Τι φέρνουν τα 24 μέτρα; - Οι στοχεύσεις και τα "κενά"

ΔΕΘ 2021-Μητσοτάκης: Τι φέρνουν τα 24 μέτρα; - Οι στοχεύσεις και τα "κενά"

Με ένα πακέτο 24 μέτρων, ο Πρωθυπουργός, πατώντας σε ένα σενάριο ανάπτυξης 5,9%, ανοίγει τον "κρατικό κορβανά" σε μια προσπάθεια να προλάβει μια ανεπανόρθωτη πολιτική ζημία λόγω ακρίβειας αλλά και να απευθυνθεί σε πολιτικές ομάδες με υψηλή πολιτική σημασία, όπως οι νέοι και τα ανώτερα στρώματα της λεγόμενης μεσαίας τάξης.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ

Μητσοτάκης στην ΔΕΘ: Δίνει και τάζει για να προλάβει τη φθορά και τις εκπλήξεις…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από την ΔΕΘ, την κατάσταση της κυβέρνησης στο μέσο της θητείας της και για την σημασία των ανακοινώσεων σε αυτή την συγκυρία

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην ΔΕΘ

ΔΕΘ 2021: "Εκπλήξεις" από Μητσοτάκη για ΔΕΗ, κινητή τηλεφωνία και νέους με “άρωμα εκλογών”

"Μοίρασμα λεφτών" και κινήσεις εντυπωσιασμού από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στην ομιλία του στην 85η ΔΕΘ. Ανακοίνωσε μέτρα με έμφαση στους νέους, και για την ακρίβεια, την απασχόληση, τις επενδύσεις.