ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η Φώφη Γεννηματά

Βοσδογάνης: Να μείνει η δύναμη και το κουράγιο που έδωσε η Φ. Γεννηματά σε όσους πάσχουν από καρκίνο

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης της Φ. Γεννηματά, Ν. Βοσδογάνης στέλνει το μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιαννη - ΕΛΠΙΔΑ.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου - Σακελλαροπούλου: "Κάθε μάχη μπορεί να κερδηθεί"

Η ΠτΔ επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ανέβασε φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να στείλει ένα θετικό μήνυμα στο κοινό, τονίζοντας την ανάγκη της πρόληψης και των ιατρικών ελέγχων που οφείλουμε όλοι να κάνουμε.

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Μέσα από την δική του προσωπική εμπειρία συμβουλεύει τον κόσμο να κάνει τακτικούς ελέγχους, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές.

Συνάντηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με το Προεδρείο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Φώφη Γεννηματά: Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Την σημασία της πρόληψης για την αντιμετώπιση του καρκίνου τονίζει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Καρκίνος: Σχεδόν 1,5 εκατ. θάνατοι στην Ευρώπη το 2019

Καρκίνος: Σχεδόν 1,5 εκατ. θάνατοι στην Ευρώπη το 2019

Σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο (για την ακρίβεια 1,41 εκατ.) θάνατοι εξαιτίας καρκίνων αναμένεται να καταγραφούν εντός του 2019 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά τις εκτιμήσεις ερευνητών που δίνονται στη δημοσιότητα σήμερα.

Ο μεγιστάνας που μπορεί να νικήσει τον καρκίνο για όλους μας

Ο μεγιστάνας που μπορεί να νικήσει τον καρκίνο για όλους μας

Για καλή μας τύχη, ο Patrick Soon-Shiong, εκτός από ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, είναι και κορυφαίος επιστήμονας. Ο ίδιος μόλις άνοιξε ένα νέο μέτωπο στη μάχη κατά του καρκίνου και διαθέτει όλα τα μέσα για να το κερδίσει, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε για τη θανατηφόρο ασθένεια

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Οι αριθμοί πίσω από την ασθένεια (Infographic)

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Οι αριθμοί πίσω από την ασθένεια (Infographic)

Πρόληψη στο ναδίρ, ακτινοθεραπεία και κρατική αδιαφορία. Ένα ζήτημα που δεν πρέπει να θυμόμαστε μόνο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε πέντε infographic

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Το 2030 ο καρκίνος θα είναι ιάσιμος 100%

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Το 2030 ο καρκίνος θα είναι ιάσιμος 100%

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας τονίζει ότι τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα που αφορούν στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε. Ποια είναι η εικόνα της νόσου στη χώρα μας και τι πρέπει να κάνουμε σε επίπεδο πρόληψης