Ενδεχόμενο παράτασης των πανελλαδικών εξετάσεων

ΑΘΗΝΑ-19-5-2012-Το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Π.Πικραμμένος που συναντήθηκε με την υπουργό Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-19-5-2012-Το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Π.Πικραμμένος που συναντήθηκε με την υπουργό Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Ολιγόωρη ενημέρωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις είχε ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος που νωρίς το πρωί του Σαββάτου επισκέφτηκε το υπ. Παιδείας. Διαβάστε τι ειπώθηκε με την Αγγελική Κιάου

Για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα, ενημερώθηκε από την υπουργό Παιδείας ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η υπουργός Αγγελική Κιάου επανέλαβε ότι όλα είναι έτοιμα για τις εξετάσεις και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

"Αντιλαμβάνομαι ότι οι εκλογές θα πέσουν αναγκαστικά μέσα στις εξετάσεις, και αυτό είναι ενδεχόμενο να έχει προβληματίσει παιδιά και γονείς.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι έχω συνεργαστεί επί δύο ημέρες με τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες ούτως ή άλλως είχαν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα και θα ήθελα πραγματικά και εγώ να διαβεβαιώσω τους γονείς και μαθητές να είναι ήσυχοι".

Σε ερώτηση αν θα μετακινηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων που ενδεχομένως θα συμπέσουν με εξετάσεις η υπουργός απάντησε :

"Αυτό το πρόγραμμα είναι έτοιμο και περιλαμβάνει όλα τα ενδεχόμενα. Όμως δεν έχει ανακοινωθεί, διότι όπως γνωρίζετε ακόμα δεν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές. Είμαστε όμως έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Ιουνίου. Όλη η διαδικασία και τα παιδιά θα έχουν το αποτέλεσμα τους ώστε να σχεδιάσουν τα περαιτέρω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προβληματισμός για τις Πανελλήνιες, λόγω εκλογών

SHARE:

24Media Network