Ύψιστη Ευρωπαϊκή διάκριση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ύψιστη Ευρωπαϊκή διάκριση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
dadtheo

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης αποτελεί, μετά από αξιολόγηση και διάκριση του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η ένταξη του κορυφαίου εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ομοσπονδία, που αριθμεί 65 εκπαιδευτικούς φορείς από 23 Ευρωπαϊκές χώρες και χώρες της Ν.Α Ασίας, αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά την κορυφαίας ποιότητας παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών!

Η ένταξη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Ομοσπονδία έγινε ύστερα από ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγηση από τον διεθνή φορέα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του ΙΕΚ. Το υποδειγματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι σύγχρονες λειτουργικές εγκαταστάσεις, ο τελευταίας τεχνολογίας εργαστηριακός εξοπλισμός, το επίπεδο ακαδημαϊκού προσωπικού, η ενεργός συμβολή στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αλλά και η τεχνογνωσία 49 ετών στη Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση αποτέλεσαν τα εχέγγυα για την εξέχουσα αυτή διάκριση.

Μέσα από τη συμπόρευση του με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσβλέπει στην παροχή ακόμη πιο προηγμένων υπηρεσιών, στην εισαγωγή εκπαιδευτικών καινοτομιών από το εξωτερικό και στη συνεργασία με αντίστοιχους εκπαιδευτικούς φορείς από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία, αναβαθμίζοντας έτσι τον θεσμό των ΙΕΚ και κατ’ επέκταση την ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα.

dadtheo

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χαρακτηρίζεται από έντονο αναπτυξιακό προσανατολισμό με πέντε υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές δομές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά Κρήτης.

Ο Όμιλος έχει προχωρήσει σε επενδύσεις εκατομμυρίων, κυρίως στον τεχνολογικό τομέα και αποτελεί σήμερα τον πλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό σε επίπεδο μηχανογράφησης και οργάνωσης των εκπαιδευτικών διαδικασιών. Οι εργαστηριακοί και κοινόχρηστοι χώροι όλων των εκπαιδευτηρίων έχουν ανακαινιστεί πλήρως, ενώ γίνονται συνεχείς επενδύσεις για προσθήκη επιπρόσθετου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το άμεσο μέλλον επιφυλάσσει περαιτέρω ανάπτυξη με νέες εκπαιδευτικές δομές, που θα δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους νέους να σπουδάσουν μια σύγχρονη ειδικότητα στον τόπο καταγωγής τους.

Σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει περισσότερες από 85 ειδικά επιλεγμένες ειδικότητες ΙΕΚ βάσει της ζήτησης τους στην αγορά εργασίας, που οδηγούν στην απόκτηση αναγνωρισμένου Κρατικού Διπλώματος. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει πρωτοποριακά, από το 1996, ένα πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας για τη διασύνδεση των αποφοίτων του με τις επιχειρήσεις. Προσφέρει ένα υποδειγματικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς Βρετανικής Πιστοποίησης LRN, δωρεάν επιμόρφωση με εξειδικευμένα σεμινάρια, συμμετοχή σε μοναδικά projects και masterclasses, υπογράφοντας έτσι μια ανεπανάληπτη σπουδαστική ΔΕΛΤΑ 360 εμπειρία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα