Ισχυρή «συμμαχία» μεταξύ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Sparta Gourmet

Ισχυρή «συμμαχία» μεταξύ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Sparta Gourmet

Σε άλλη μία συνεργασία ορόσημο προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καλωσορίζοντας στο δίκτυο συνεργατών της την εταιρία επεξεργασίας, τυποποίησης και εξαγωγής ελιάς και ελαιολάδου Sparta Gourmet!

Τιμώντας τις λακωνικές της ρίζες η Sparta Gourmet, της οικογένειας Βαλιώτη, παράγει με ένα μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και νέας τεχνολογίας αυθεντικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που συγκαταλέγεται στα κορυφαία της χώρας μας και της μεσογειακής γης.

To ελαιόλαδο αποτελεί την πρώτη ύλη για πληθώρα συνταγών και με το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο της Sparta Gourmet οι σπουδαστές Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα απογειώσουν τα πιάτα τους!

Ήδη οι υπεύθυνοι του Τομέα Γαστρονομίας των Σχολών μας σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη έχουν υποδεχτεί την ευγενική εκπαιδευτική χορηγία της Sparta Gourmet, που θα προάγει την ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση και τη βαθιά γνώση μας στον ακρογωνιαίο λίθο της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο.

Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς και η πολυβραβευμένη εταιρία στοχεύουν να ανυψώσουν ακόμη περισσότερο τον κλάδο της Γαστρονομίας!

Τα πολλά παγκόσμια βραβεία που έχει αποσπάσει τόσο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο όσο και οι ελιές Καλαμών της Sparta Gourmet ενισχύουν την ποιοτική υπεροχή της λακωνικής εταιρίας, αλλά και την κοινή βαθιά μας πεποίθηση πως η παραγωγή τόσο υψηλής ποιότητας προϊόντων της ελληνικής γης δημιουργεί όχι απλά εξαγωγή τροφίμου, αλλά εξαγωγή πολιτισμού και παράδοσης της χώρας μας που έρχεται από τα βάθη της ιστορίας!

Η συνεργασία των δυο εταιριών περιλαμβάνει ακόμα ποικίλες δράσεις, όπως διοργάνωση μοναδικών Masterclasses, εκπαιδευτικές επισκέψεις – ξεναγήσεις των σπουδαστών Μαγειρικής στα υπερσύγχρονα εργοστάσια της Sparta Gourmet, στη Λακωνία, ώστε οι σπουδαστές μας να παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία επεξεργασίας της ελιάς!

Ο καλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δηλώνει υπερήφανος για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει, τον άριστο εξοπλισμό, αλλά και τις καλύτερες συνεργασίες που συνάπτει στον χώρο της Γαστρονομίας, καθώς έτσι προσφέρει τα καλύτερα δυνατά εφόδια στους σπουδαστές του!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι το πρώτο ΙΕΚ που από το 1998 εισήγαγε και λειτουργεί την ειδικότητα του «Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης» στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εδώ και 22 χρόνια αποτελεί την κορυφαία σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, έχοντας καταρτίσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς κλείνει φέτος μισό αιώνα ισχυρής παρουσίας στον τομέα της εκπαίδευσης, επενδύοντας συνεχώς σε νέο εξοπλισμό και άρτιο ανθρώπινο δυναμικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα