ΚΕΔΙΒΙΜ: Γιατί επιλέγεται μαζικά η Κατάρτιση στη Διαπολιτισμική Εκπ/ση

Μαθητές
Μαθητές 123RF

Πρώτη επιλογή μαζί με την επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή για το 2019-2020.

Εξακολουθεί να έχει ανοικτές αιτήσεις το δημοφιλές σεμιναριακό μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως πρόγραμμα του Παν. Αιγαίου με ακριβή τίτλο "Κατάρτιστη εκπαιδευτικών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση για μαθητές με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο"

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παν.Αιγαίου πραγματοποιεί το εν λόγω μοριοδοτούμενο σεμινάριο στις 26 Αυγούστου για να τελειώσει στις 26 Μαρτίου ώστε να προλάβουν οι εκπαιδευτικοί (αναπληρωτές και αδιόριστοι) τις αιτήσεις πρόσληψης τον Απρίλιο.

Το επιμορφωτικό μοριοδοτούμενο πρόγραμμα είναι εξ αποστάσεως και ασύγχρονο που σημαίνει πως υποχρεωτικές παρακολουθήσεις. Δεν έχει εξετάσεις και Δεν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

Οι λόγοι που επιλέγουν το συγκεκριμένο σεμινάριο οι εκπαιδευτικοί

α) μοριοδότηση για διορισμούς-προσλήψεις για αδιόριστους και αναπληρωτές

β) την ενίσχυση την προοπτικής εργασίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αλλά και σε Δομές

γ) η διάρκεια του προγράμματος (7 μηνών και άνω των 408 ωρών), που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και προλαβαίνει τον Απρίλιο

δ) το ενδεχόμενο άνοιγμα πινάκων διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και η πιθανότητα ένταξης σε αυτούς με αυτό το σεμινάριο όπως γίνεται με την Ειδική Αγωγή στους επικουρικούς πίνακες

ε) οι ρυθμοί σπουδών του που επιτρέπουν σε έναν εργαζόμενο εκπαιδευτικό να το πραγματοποιήσει!

ζ) Γιατί παρέχει μεγάλη έκπτωση αν κάνεις την Ειδική Αγωγή μαζί με την Κατάρτιστη στην Διαπολιτισμική Εκπ/ση

Μεγάλη έκπτωση και σε άλλα μοριοδοτούμενα σεμινάρια

Όποιος πραγματοποιήσει το εν λόγω εξ αποστάσεως σεμινάριο λαμβάνει μεγάλη έκπτωση για το σεμινάριο "Ειδική Αγωγή" του , στην "Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό" στην σχολική ψυχολογία και στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης

Λαμβάνετε πιστοποιητικό επιμόρφωσης που αναγράφεται πάνω και η διάρκεια, ώρες, μήνες (από πότε έως πότε, 26/08/2019 - 26/03/2020)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ TΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Δεν απαιτεί υποχρεωτικές παρακολουθήσεις καθώς το σεμινάριο πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα. Δεν έχει εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη στο Alfavita:

ΠΑΣΑΔ: Δήλωση προτίμησης, οδηγίες προς... ναυτιλομένους

Προσλήψεις: Οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων στο ΟΠΣΥΔ (Video)

Εγκύκλιος: Σχολικά γεύματα- Πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα

Πηγή: 

Alfavita

SHARE: