Μαθήματα e-learning με δώρο iPad

Μαθήματα e-learning με δώρο iPad

Γνώση σε δεκάδες αντικείμενα και πανεπιστημιακή πιστοποίηση μαζί με δωρεάν υπηρεσίες και δώρα

O νέος κύκλος σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 28 Ιουνίου 2017 και οι θέσεις γεμίζουν.

Με μαθήματα που αρχίζουν από 100 ευρώ, το πρόγραμμα είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής. Κάθε φοιτητής στο τέλος της επιτυχούς φοίτησης παίρνει Πιστοποιητικό που έχει το κύρος και την αξιοπιστία του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Με την έγκαιρη εγγραφή, εξασφαλίζεις τη θέση σου και μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα 3 IPAD 2 32GB Silver Tablet 7.9" WiFi

Εκατοντάδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματά μας, για να αποκτήσουν μέσω υπολογιστή, πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους κάνει καλύτερους στην εργασία τους και τους χαρίζει επιπλέον προσόντα.

Δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα εργασίας και εκπαίδευσης

Το Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές του δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα εργασίας και εκπαίδευσης μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αναλυτικότερα:

  • Εξατομικευμένη συμβουλευτική σε θέματα διαχείρισης σταδιοδρομίας (ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων, personal branding, αναζήτηση εργασίας, αλλαγή καριέρας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος κ.ά.)
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και workshops του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς
  • Πληροφόρηση για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Απόκτηση επαγγελματικών προσόντων μέσα από 5 θεματικές

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, με μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες.

Εγγραφή με εκπτώσεις

  • Εκπτώσεις 50% σε ανέργους, ΑΜΕΑ και πολύτεκνους
  • Εκπτώσεις 30% σε απόφοιτους, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς  φοιτητές  Ελληνικών ή  Ευρωπαϊκών ιδρυμάτων ή σχολών που είτε φοιτούν ταυτόχρονα με συγγενή του πρώτου βαθμού, είτε είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι είτε Στρατιωτικοί ή υπηρετούν σε Σώματα  Ασφαλείας.
SHARE: