Μελέτη ΠΟY: Περιζήτητα τα επαγγέλματα υγείας!

Μελέτη ΠΟY: Περιζήτητα τα επαγγέλματα υγείας!
Coach helping his female client to exercise correctly Katarzyna Bialasiewicz Photographee.eu

Ο Τομέας της Υγείας σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη και όλες οι μελέτες δείχνουν πως τα επαγγέλματα υγείας θα γνωρίσουν περαιτέρω άνθιση τα επόμενα χρόνια.

Μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δείχνει πως για το διάστημα 2013-2030 η ζήτηση επαγγελματιών υγείας ανά εκατομμύριο κατοίκους θα αυξηθεί σε όλες τις περιοχές ανεξαρτήτως εισοδήματος. Αντίστοιχα είναι και τα αποτελέσματα έρευνας του το Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης, το οποίο προβλέπει αύξηση της εργασίας επαγγελματιών υγείας κατά 9% μεταξύ 2018-2030.

Εξάλλου, ο Covid– 19 ήρθε να μας θυμίσει πόσο σημαντικοί είναι οι επαγγελματίες υγείας και πόση αξία έχει η σωστή τους κατάρτιση.

Doctor or nurse in a mask and medical gloves filling a syringe. The concept of vaccination Doctor or nurse in a mask and medical gloves filling a syringe. The concept of vaccination

Η καθημερινότητα τον τελευταίο χρόνο μας απέδειξε περίτρανα το αξιοθαύμαστο έργο των επαγγελματιών στον κλάδο της Υγείας. Από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους νοσηλευτές και το προσωπικό στις ΜΕΘ έως τους φαρμακοποιούς και τους εργαζομένους σε Ιατρικά Εργαστήρια οι επαγγελματίες δίνουν «μάχη» για να σώσουν ζωές! Το πολυτιμότερο αγαθό!

Για αυτό και η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολλαπλάσιους εργαζομένους στον χώρο της Υγείας και φυσικά πλήρως καταρτισμένους στο αντικείμενό τους.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει συστηματικά σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενισχύοντας την σπουδαστική μας κοινότητα με όλα τα νέα εργαλεία εκπαίδευσης.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό πεδίο γνώσης, ομαδικότητας και συνεργασίας με βασικά εργαλεία την τεχνογνωσία και την τεχνολογία του αύριο και απώτερο σκοπό την άμεση διασύνδεση του σπουδαστή μετην αγορά εργασίας.

Τα εργαστήρια του παραϊατρικού τομέα είναι υπερσύγχρονα και δίνουν την ευκαιρία στους σπουδαστές μας, να καταρτιστούν στο καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Nurse in pink uniform giving an injection against tuberculosis to a girl Katarzyna Bialasiewicz Photographee.eu

Οι σπουδαστές μας στις ειδικότητες όπως Bοηθός Φυσικοθεραπείας, Βοηθός Εργοθεραπείας, Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας και Βοηθός Ραδιολογίας & Ακτινολογίας πραγματοποιούν μέρος της εκπαίδευσής τους σε πραγματικό περιβάλλον: Στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Καλαμάτας, των Χανίων και της Ξάνθης, νοσοκομειακά ιδρύματα που φημίζονται για τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν.

Επιπλέον οι σπουδαστές των επαγγελμάτων υγείας υποστηρίζονται από την αρχή των σπουδών τους, αλλά και στη μετέπειτα πορεία τους ως επαγγελματίες υγείας από μεγάλους ιατρικούς ομίλους όπως η Euromedica, η Βιοκλινική, και τα διαγνωστικά κέντρα Πλάτων και Ασκληπιός.

Σύμφωνα με έρευνα του γραφείου στατιστικών εργασίας των ΗΠΑ τα παραϊατρικά επαγγέλματα είναι αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε παγκόσμια κλίμακα!

Αν κι εσύ ονειρεύεσαι τον εαυτό σου ως έναν επαγγελματία στον τομέα Υγείας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η καλύτερη επιλογή!

Οι δομές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη, καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες 95 και πλέον ειδικοτήτων. Οι εργαστηριακοί χώροι και οι αίθουσες διδασκαλίας διακρίνονται από ιδανικές συνθήκες, με όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα και τον απαιτούμενο εργαστηριακό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή του μαθήματος.

Η φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί μια μοναδική σπουδαστική εμπειρία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα