Ο Εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανοίγει τις πύλες σημαντικών Μουσείων της Ελλάδας και σας ξεναγεί δωρεάν στα μονοπάτια του πολιτισμού και των τεχνών!

Ο Εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανοίγει τις πύλες σημαντικών Μουσείων της Ελλάδας και σας ξεναγεί δωρεάν στα μονοπάτια του πολιτισμού και των τεχνών!

Η Σχολή ΜΜΕ & Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φέρνει το κοινό κοντά στην πολιτιστική κουλτούρα διοργανώνοντας τη δράση με τίτλο «Γνώρισε τα Μουσεία της Πόλης».

Σκοπός της δράσης είναι να αναδειχθούν τα μουσεία, καθώς και οι χώροι τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Πρόκειται για μια μνεία στον πολιτισμό μας, η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το έργο και τις δράσεις των Πολιτιστικών Ιδρυμάτων της πόλης και να εμπλακούν με τα καλλιτεχνικά δρώμενα!

Μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα πραγματοποιούνται τακτικές διαδικτυακές συναντήσεις με μερικούς από τους σημαντικότερους φορείς Πολιτισμού της επιλεχθείσας πόλης, με στόχο να γνωριστούμε καλύτερα το πολιτιστικό περιεχόμενό της!

Οι Virtual ξεναγήσεις στα μουσεία θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, για ένα μήνα, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 12 Απριλίου.

Πρώτη Πόλη-Στάση είναι η Θεσσαλονίκη με την ξενάγηση να περιλαμβάνει τέσσερις σημαντικούς φορείς της πόλης.

  • Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ – 12 Απριλίου

  • Μουσείο Κινηματογράφου – 19 Απριλίου

  • Μουσείο Φωτογραφίας (ΜΟΜus) – 23 Απριλίου

  • Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΔΕΘ) – 4 Μαΐου

Η δράση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι δωρεάν και ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό και δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους από κάθε γωνιά της χώρας να ξεναγηθούν στα μουσεία της Ελλάδας και να γνωρίσουν την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά μας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα