Την Παρασκευή 28/6 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2024

Διαβάζεται σε 1'
Την Παρασκευή 28/6 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2024
Eurokinissi

Την Παρασκευή 28/6 αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελήνιων Εξετάσεων – Πως θα μάθουν οι υποψήφιοι την βαθμολογία τους

Οι βαθμολογίες των Πανελλήνιων Εξετάσεων για τα Γενικά Ενιαία Λύκεια (ΓΕΛ) και τα Επαγγελματικά Λυκεία (ΕΠΑΛ) αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, μετά τη μία το μεσημέρι.

Πως θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της επικράτειας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα. Μέσω του κωδικού οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν την βαθμολογία τους.

Επιπλέον, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Ακόμη, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τηλέφωνό τους, εφόσον ήδη έχουν υποβάλει σχετική αίτηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα