Πανελλήνιες 2016: Με Ιστορία και Φυσική συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2016: Με Ιστορία και Φυσική συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις
Μαθητές στο 46ο Λύκειο Αθηνών στα Εξάρχεια στην έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015. Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους φετινούς υποψηφίους που διεκδικούν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκίνησαν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Δεύτερη εβδομάδα στις Πανελλήνιες εξετάσεις και οι υποψήφιοι παλιού και νέου συστήματος, διαγωνίζονται σε Ιστορία και Φυσική Κατεύθυνσης. Μείνετε συντονισμένοι για θέματα και απαντήσεις

Στη δεύτερη εβδομάδα των εξετάσεων μπαίνουν οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2016 και οι υποψήφιοι εξετάζονται σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου, στα μαθήματα: Ιστορία Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική Ο.Π. Θετικών Σπουδών, Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα) και Φυσική Θετικής/Τεχνολογικής Ι & ΙΙ Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα).

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας, ενώ οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ” Στόχος ” και ” Θεσμός ” σάς μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Πώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα