Πανελλήνιες 2023: Για φεμινισμό και έμφυλη ισότητα το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2023: Για φεμινισμό και έμφυλη ισότητα το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα
Πανελλήνιες εξετάσεις eurokinissi

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις σήμερα για τα ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου, έκαναν “πρεμιέρα” οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τα θέματα που έπεσαν.

Πανελλήνιες 2023: Δείτε τα θέματα για το μάθημα των Νέων Ελληνικών (ΓΕΛ)

Τα θέματα αφορούσαν στην έμφυλη ισότητα, στη βία κατά των γυναικών, στον φεμινισμό και στον νεοφεμινισμό.

https://www.news247.gr/download/8952/https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/06/them_nea_gel_230602.pdf/876000/them_nea_gel_230602.pdf

Πρόγραμμα Πανελληνίων Εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Αύριο, Σάββατο 3 Ιουνίου, συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ με το μάθημα των Μαθηματικών, ενώ η επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι την Τρίτη 6 Ιουνίου με τα μαθήματα: Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται για τις φετινές Πανελλήνιες, πέραν της αλλαγής του τρόπου βαθμολόγησης των μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων, αλλά και της υποβολής μηχανογραφικού σε μία φάση. Τα αποτελέσματα (βάσεις) αναμένεται να ανακοινωθούν και φέτος νωρίς, προς τα τέλη Ιουλίου, όπως έγινε και πέρυσι.

Πανελλήνιες 2023

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα