Σε υψηλό επίπεδο η αξιοπιστία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Σε υψηλό επίπεδο η αξιοπιστία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η υψηλή κατάταξή του στην εν λόγω έρευνα και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές του στις υψηλής ποιότητας εξ αποστάσεως σπουδές του, επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Την τρίτη με ελάχιστη διαφορά από τη δεύτερη θέση μεταξύ των οκτώ δημόσιων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου καταλαμβάνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ό,τι αφορά στις προτιμήσεις των εργοδοτών. 

Πρόκειται για τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την StockWatch για τις προτιμήσεις 740 εργοδοτών από όλους τους παραγωγικούς κλάδους, σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο αξιόπιστο είναι το κάθε πανεπιστήμιο της χώρας μας και κατά πόσο θα συστηνόταν. Σύμφωνα με την StockWatch, πρόκειται για την έρευνα με την πιο υψηλή μέτρηση αξιοπιστίας μεταξύ όλων των οργανισμών που περιλαμβάνονται στις έρευνες που πραγματοποιεί ο οργανισμός την τελευταία πενταετία”.

Η υψηλή κατάταξή του στην εν λόγω έρευνα και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές του στις υψηλής ποιότητας εξ αποστάσεως σπουδές του, επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στον Πανεπιστημιακό χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας μας.

Η έρευνα ήταν παγκύπρια και πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Περισσότερα για την έρευνα στο σύνδεσμο:

http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=284135

SHARE:

24Media Network