Συνάντηση Γαβρόγλου με Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».(EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».(EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Η νομοθέτηση της 2χρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, η παιδαγωγική επάρκεια και οι νέες δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, στο επίκεντρο της 3ωρης συνάντησης Γαβρόγλου με ΔΟΕ

Της Μίκας Κοντορούση

Πολύ θετικό  χαρακτηρίζει  με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, το κλίμα που επικράτησε στη σημερινή τρίωρη συνάντηση του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου με το ΔΣ της ΔΟΕ.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της καθιέρωσης της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης. Ο Κ. Γαβρόγλου επανέλαβε τη δημόσια δέσμευσή του για τη σχετική  νομοθέτηση ώστε από τη νέα σχολική χρονιά να τεθεί σε εφαρμογή η δίχρονη  υποχρεωτική  προσχολική  εκπαίδευση.

ADVERTISING

Από πλευράς ΔΟΕ συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την παιδαγωγική επάρκεια των εκπαιδευτικών, θέματα υπηρεσιακών μεταβολών, καθώς και η πρόταση του υπουργείου για τις Νέες Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φοιτητές εισέβαλαν σε εκδήλωση της Φιλοσοφικής. Αποχώρησε ο Φορτσάκης- Δεν παρέστη ο Γαβρόγλου

SHARE:

24Media Network