Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέλος του ΣΒΕ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέλος του ΣΒΕ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτελεί πλέον μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός φορέας της Βορείου Ελλάδος στην θεσμική εκπροσώπηση των επιχειρήσεων και ο μοναδικός Εθνικός Κοινωνικός εταίρος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενέταξε στο δυναμικό του το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αναγνωρίζοντας την ταχεία και συστηματική ανάπτυξη του ομίλου, καθώς και τον σημαντικό του ρόλο στο χώρο της εκπαίδευσης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Εκπαιδευτικούς Ομίλους Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, καθώς μετρά ιστορία μισού αιώνα και παραρτήματα σε 7 ελληνικές πόλεις. Από το 1971 βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης με τη δημιουργία νέων παραρτημάτων στην περιφέρεια. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει δομές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο δίνοντας σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να σπουδάσουν την ειδικότητα της επιλογής τους, στον τόπο τους.

Η πολυετής πείρα στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και η συνεχής προσήλωση στην παροχή ποιοτικής, άρτιας και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης νέων επαγγελματιών, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου, καθιστά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σημείο αναφοράς στον τομέα της εκπαίδευσης στον ελλαδικό χώρο.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) ιδρύθηκε το 1915 με στόχο τη στήριξη της εγχώριας βιομηχανίας. Ο Σύνδεσμος υποστηρίζει, το «σωστό» για το σύνολο, με απώτερο σκοπό τη συνεχή ανάπτυξη του τομέα της βιομηχανίας. Ο ΣΒΕ έχει σημαίνοντα ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνική πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης αρχικά, της Βορείου Ελλάδος στη συνέχεια, και τελικά ολόκληρης της χώρας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσδοκά σε μια δυναμική συνεργασία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισής και εκπαίδευσης που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των μελών του ΣΒΕ και της οικονομικής ανάπτυξης της κοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα