Χρυσοί Σκούφοι 2022 με Ενεργό Συμμετοχή και Διακρίσεις για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Χρυσοί Σκούφοι 2022 με Ενεργό Συμμετοχή και Διακρίσεις για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρωταγωνίστησε και φέτος στην απονομή των Χρυσών Σκούφων 2022, τόσο με τις βραβεύσεις καταξιωμένων Chef – εκπαιδευτών του, όσο και με την ενεργό συμμετοχή του στις απονομές.

Στην λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» βραβεύτηκαν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, με 30 εστιατόρια να κερδίζουν Χρυσό Σκούφο και 37 ακόμη να αποσπούν την τιμητική διάκριση Top Notch.

Ξεχωριστή και περήφανη στιγμή της βραδιάς για τον τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτέλεσε η βράβευση δύο καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών του Ομίλου, του Δημήτρη Παμπόρη με Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο «Treehouse» και Top Notch για το εστιατόριο «Bubo», του ξενοδοχείο «Ekies All Senses Resort» και του Μανώλη Παπουτσάκη με Top Notch για το εστιατόριο «Χαρούπι».

STUDIO PANOULIS - PHONE NUMBER: +302103600762 _ ATHENS / GREECE

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Οι κυρίες Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διεθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Νίκη Καρανταλή, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, απένειμαν το Βραβείο Top Notch στους Chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για το εστιατόριο «Sense» του ξενοδοχείου «AthensWas», Αντώνη Δρακουλαράκο για το εστιατόριο «Sushi Mou», Γιώργο Τσιλιγκίρη για το εστιατόριο «Τηλέμαχος Athens» Σπύρο Λιάκο για το εστιατόριο «Travolta» και Άρη Βεζενέ για το εστιατόριο «Vezené».

Τα Βραβεία Top Notches, επιβραβεύουν με «άριστα» chef και εστιατόρια, που διαθέτουν τις δυνατότητες και την επιμονή να εξελιχτούν και να βραβευτούν μελλοντικά με ένα Χρυσό Σκούφο. Είναι η ίδια επιμονή για την κατάκτηση του ονείρου, που οι εκπαιδευτικοί του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμφυσούν στους σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής & Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, μέσα από ένα υποδειγματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Σπούδασε Γαστρονομία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με προνομιακά δίδακτρα!

Ποιοτική Κατάρτιση Στην Πρώτη Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα

Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής – Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τις ειδικότητες Μαγειρικής & Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές. Σήμερα λειτουργεί σε 8 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο, αποτελώντας την Πιο Πολυνίκη Σχολή σε διαγωνισμούς. Η πρωτοποριακή 360 σπουδαστική εμπειρία περιλαμβάνει γνώσεις δίπλα στους καλύτερους chef -εκπαιδευτές, καθημερινή εργαστηριακή εξάσκηση σε σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις και σημαντική επιμόρφωση από το δίκτυο των συνεργαζόμενων chef και εταιριών. Μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας, οι εκατοντάδες επιτυχημένοι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κάθε χρόνο απολαμβάνουν μια αξιόλογη καριέρα!

Δείτε περισσότερα στο www.iekdelta360.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα