Ελληνικός Νηογνώμονας: Δεν έχουμε εκδώσει πιστοποιητικό για το Άγία Ζώνη ΙΙ'

Ελληνικός Νηογνώμονας: Δεν έχουμε εκδώσει πιστοποιητικό για το Άγία Ζώνη ΙΙ'

Καμία σχέση με το δεξαμενόπλοιο που προκάλεσε την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό δεν έχει η Ελληνικός Νηογνώμον Α.Ε.

Δεν είχε επιθεωρηθεί ποτέ και δεν είχε εκδοθεί ποτέ οποιοδήποτε πιστοποιητικό αξιοπλοϊας από τον Ελληνικό Νηογνώμονα για το δεξαμενόπλοιο Αγία Ζώνη ΙΙ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Για ανυπόστατες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες είχε επιθεωρήσει και εκδώσει πιστοποιητικό αξιοπλοϊας για το δεξαμενόπλοιο μιλά η εταιρεία «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.».  Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: H «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.» ενημερώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ». Σχετικά με τη διασπορά ανυπόστατων φημών για το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ», η «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.» ενημερώνει ότι το εν λόγω δεξαμενόπλοιο δεν έχει επιθεωρηθεί και δεν κατέχει οποιοδήποτε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας εκδοθέν από τον Ελληνικό Νηογνώμονα».

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, το Αγία Ζώνη ΙΙ έχει ελεγχθεί και λάβει πιστοποιητικά αξιοπλοϊας από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων.

SHARE:

24Media Network