Ελληνικό πλοίο μετέφερε 400 κιλά κοκαΐνη

Ελληνικό πλοίο μετέφερε 400 κιλά κοκαΐνη

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που φτάνει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στα 400 κιλά εντοπίστηκε κρυμμένη στα ύφαλα ελληνικού πλοίου στη Βενεζουέλα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις αρχές της χώρας κρατούνται ο ΄Ελληνας πλοίαρχος, ο υποπλοίαρχος και ο α’ μηχανικός.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων επισημαίνει για την εξέλιξη της υπόθεσης: «Η ποσότητα κοκαΐνης που φτάνει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα 400 κιλά εντοπίστηκε κρυμμένη στα ύφαλα ελληνικού πλοίου στη Βενεζουέλα.

Σύμφωνα με επιστολή, που περιήλθε σήμερα στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, οι τοπικές Αρχές της Βενεζουέλας βεβαιώθηκαν ότι το σημείο στο οποίο βρέθηκαν τα δέματα με την άγνωστη ουσία δεν είναι προσβάσιμο μέσα από το πλοίο.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος στους χώρους και τις καμπίνες του Φ/Γ «MARIA L», χωρίς να βρεθούν άλλες ύποπτες συσκευασίες. Τέλος, διενεργήθηκε έλεγχος στο πλήρωμα για χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αρνητικά αποτελέσματα, μέχρι στιγμής».

SHARE:

24Media Network