Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο κ. Μπαρουφόπουλος και το λάθος της Σακελλαροπούλου

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο κ. Μπαρουφόπουλος και το λάθος της Σακελλαροπούλου
EUROKINISSI, ISTOCK, ΣΚΑΙ - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 63ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για την αξία της ψήφου σε μια χώρα που κυλιέται στον βούρκο και για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που διέψευσε τις προσδοκίες.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 63ο επεισόδιο του Podcast:

Τσακώθηκε δημόσια η κυρία Μπαρουφοπούλου με τον κύριο Μπαρουφόπουλο. Γιατί μας βάζετε σε μια διαδικασία που μας κάνει αδρανείς; Είτε παντρέυτηκαν είτε χώρισαν στα παλιά μας τα παπούτσια.

Πηγαίνετε να ψηφίσετε. Τα επίπεδα αποχής είναι τεράστια. Δεν είναι επιχείρημα το με “μία ψήφο δεν αλλάζει ο κόσμος”.

H Σακελλαροπούλου έγινε αποδεκτή εν χορδαίς και οργάνοις. Ηταν γυναίκα, αγαπούσε τις γάτες, αλλά ο ρόλος της δεν είναι τόσο διακοσμητικός.  Έχει όμως ελάχιστες θετικές γνώμες. Μάλλον κάτι κάνει λάθος.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα