Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο Πλεύρης, ο άψογος Μπέζος και ο γιος της κάθε μάνας Νίκος Ξανθόπουλος

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο Πλεύρης, ο άψογος Μπέζος και ο γιος της κάθε μάνας Νίκος Ξανθόπουλος

Η Έλενα Ακρίτα στο 62ο επεισόδιο του Podcast, γράφει για το ψωμί, την Παιδεία και την Ελευθερία που δεν έχουμε, αποτίει φόρο τιμής στον Νίκο Ξανθόπουλο και τάσσεται με τον Γιάννη Μπέζο.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 62ο επεισόδιο του Podcast:

Αν δεν πιάσει το νανούρισμα, οι αναισθησιολόγοι μπορούν να πάρουν σφυριά, εφόσον φάρμακα δεν υπάρχουν. Ας το περάσει σε ένα νομοσχέδιο ο κ. Πλεύρης.

Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία. Σκοτώθηκε κόσμος γι’αυτο το σύνθημα και σήμερα δεν έχουμε τίποτα από τα τρία.

Σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές. Θα τους ξαναψηφίσετε; Δικαίωμά σας, αλλά τι φταίμε να ζούμε σε ένα ερεβώδες κράτος. Δεν ξέρω αν οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά άφησαν 37 δισ. πίσω τους.

Έχω ακούσει για τον Γιάννη Μπέζο, ότι ως συνεργάτης είναι άψογος, ευγενής και καλοπληρωτής. Δεν έχει ακουστεί τίποτα ποτέ σε 30 χρόνια καριέρας. Ποιος είναι ο Φιλιππίδης, που θα μιλήσει γι’αυτόν;

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, κάποια στιγμή τα βρόντηξε όλα έφτιαξε ένα ωραίο κτήμα και ήταν πιο περήφανος για τις ντομάτες του, παρά για τις ταινίες του.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα