“Η Διατροφική Δικαιοσύνη στα Σχολεία”: Το νέο podcast της ActionAid με την χορηγία της Lidl Ελλάς

Διαβάζεται σε 2'
“Η Διατροφική Δικαιοσύνη στα Σχολεία”: Το νέο podcast της ActionAid με την χορηγία της Lidl Ελλάς
iStock

Η ActionAid δημιουργεί μία σειρά podcast τριών επεισοδίων για να γνωρίσει στο κοινό τη Μαθητική Εβδομάδα Δράσης, την ιστορική Μαθητική Εκστρατεία της ActionAid, και την αξία που έχει η εκπαίδευση των παιδιών πάνω στη διατροφική δικαιοσύνη και την υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωση.

Το νέο podcast της ActionAid είναι γεγονός. Η ActionAid δημιουργεί μία σειρά podcast τριών επεισοδίων για να γνωρίσει στο κοινό τη Μαθητική Εβδομάδα Δράσης, την ιστορική Μαθητική Εκστρατεία της ActionAid, και την αξία που έχει η εκπαίδευση των παιδιών πάνω στη διατροφική δικαιοσύνη και την υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωση. Η σειρά «Η Διατροφική Δικαιοσύνη στα Σχολεία» υλοποιείται από την ActionAid με την χορηγία της Lidl Ελλάς.

Μέσα από το podcast αυτό παρουσιάζονται οι άνθρωποι που κάνουν το πρόγραμμα “Η δύναμη στο πιάτο σου” πραγματικότητα και συνδράμουν με τον τρόπο τους στον αγώνα της ActionAid για έναν κόσμο πιο δίκαιο. Σκοπός του podcast είναι να αναδειχθεί η σημασία της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της μαθητικής κοινότητας μέσα από την φωνή των εκπαιδευτικών πάνω στην αξία της διατροφικής δικαιοσύνης.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, moderator του οποίου είναι η Κατερίνα Ματιάτου, Επικεφαλής Ανάπτυξης της ActionAid, τον λόγο παίρνουν δύο γυναίκες της εκπαιδευτικής κοινότητας, η Δέσποινα Καρδογέρου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ActionAid και η Νηπιαγωγός Μαρία Θεοχάρη, οι οποίες μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία και εξηγούν πώς η διατροφική δικαιοσύνη προσεγγίζεται φέτος στα σχολεία της χώρας.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα