Για την Ελεάνα Βραχάλη, η επιτυχία ήρθε ταυτόχρονα με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Διαβάζεται σε 2'
Για την Ελεάνα Βραχάλη, η επιτυχία ήρθε ταυτόχρονα με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Νέα σειρά podcast από τη Δώρα Τσαμπάζη και το LadyLike. Στο πρώτο επεισόδιο η ιστορία της διάσημης στιχουργού, Ελεάνας Βραχάλη.

Είμαι η Δώρα Τσαμπάζη και σας καλωσορίζω στη νέα μου, μίνι σειρά podcast στο LadyLike!

Στο podcast Όταν Η Ζωή Σού Δίνει Λεμόνια, θα δίνω φωνή σε δυνατές ιστορίες άγνωστων και γνωστών ανθρώπων που η ζωή τους έφερε «λεμόνια», δηλαδή μια αντικειμενική δυσκολία και κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε δύναμη και φως. Με πολύ σεβασμό και ενσυναίσθηση, θα προσπαθήσουμε με τους καλεσμένους μου να περάσουμε αισιόδοξα και φωτεινά μηνύματα σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη με τα δικά τους «λεμόνια», όποια κι αν είναι αυτά.

Στο πρώτο επεισόδιο του Όταν Η Ζωή Σου Δίνει Λεμόνια στο στούντιο έρχεται η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλων, η Ελεάνα Βραχάλη, που διαγνώστηκε πριν 20 χρόνια με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Δώρα Τσαμπάζη και Ελεάνα Βραχάλη Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson/24 Media

Πώς είναι να νοσεί κανείς στα 24 του, ενώ βιώνει την απόλυτη επιτυχία; Τι άλλαξε στη ζωή της από εκεί και πέρα; Ποια τραγούδια έγραψε όσο ήταν κλεισμένη στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο; Έχει κάποιο αγαπημένο τραγούδι;

Σε αυτό το Όταν Η Ζωή Σου Δίνει Λεμόνια, η Ελεάνα Βραχάλη αποκαλύπτει τα δικά της «λεμόνια» της ζωής σε μια όμορφη και στοργική κουβέντα, δίνοντας ελπίδα σε όλους όσοι μάχονται με αυτήν την ασθένεια.

Η μάχη με την ασθένειά της την άλλαξε ως άνθρωπο; Πού βρίσκεται εκείνο το τετράδιο που έγραφε στίχους στα 16 της; Και πώς κατάφερε μέσα από τον φόβο να βρει τον δρόμο προς την ελπίδα;

«Η ματιά μου είναι πάντα προς το φως. Ακόμα και στο σκοτάδι, εγώ θα κοιτάξω προς τα πού φέγγει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα