Katina Bella- Mystic Van Rouge: Η ιστορία πίσω από τις Drag Queens της Θεσσαλονίκης, το bullying και η κακοποίηση

Διαβάζεται σε 1'
Katina Bella- Mystic Van Rouge: Η ιστορία πίσω από τις Drag Queens της Θεσσαλονίκης, το bullying και η κακοποίηση

Στο σημερινό επεισόδιο Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, η Δώρα Τσαμπάζη συναντά τις Drag Queens από τη Θεσσαλονίκη, Katina Bella και Mystic Van Rouge και λύνουν σε μία συζήτηση με λόγια από καρδιάς όλες τις απορίες που μπορεί να μας δημιουργούνται για την τέχνη τους.

Τι σημαίνει Drag; Σε ποιο φάσμα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας ανήκουν και ποια η διαφορά με τον όρο τρανς;

H Katina Bella και η Mystic Van Rouge μιλούν για τις εμφανίσεις τους σε γκέι μπαρ της Θεσσαλονίκης, το κοινό τους και το πώς έχουν βιώσει να ταυτίζονται μαζί τους καθώς παρακολουθούν το drag show τους, αλλά και την παρενόχληση που είναι συχνό φαινόμενο από πελάτες στον εργασιακό τους χώρο.

Η συζήτηση περιλαμβάνει την ιστορία τους, το πώς γνωρίστηκαν και πώς δημιούργησαν τις περσόνες τους. Περιλαμβάνει επίσης τις σκέψεις τους για τον γάμο και την ισότητα. Κι ενώ ηχογραφήθηκε λίγες ημέρες πριν την ομοφοβική/ τρανσφοβική επίθεση του όχλου κατά 2 queer ατόμων στη Θεσσαλονίκη, θίγει ακριβώς όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε μία κοινωνία που επιμένει στις διακρίσεις εις βάρος τους και στο να τους δείχνει το πιο σκληρό πρόσωπό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα