Καταδικάστηκε η παιδίατρος

Καταδικάστηκε η παιδίατρος

Έπεσε καμπάνα για την 66χρονη παιδίατρο στο ΙΚΑ Ηρακλείου Κρήτης. Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκιση και αφαίρεση της άδειάς της για έναν χρόνο

Δεκαοχτώ μήνες ποινή φυλάκισης και αφαίρεση της άδειας για ένα χρόνο, εισέπραξε η 66χρονη παιδίατρος στο ΙΚΑ Ηρακλείου Κρήτης, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η παιδίατρος άσκησε έφεση οπότε η υπόθεση θα κριθεί σε β' βαθμό από το εφετείο.

"Τα χρήματα δεν ήταν "φακελάκι"", ισχυρίστηκε η 66χρονη παιδίατρος του ΙΚΑ Ηρακλείου, που συνελήφθη επειδή φέρεται να εισέπραξε 30 ευρώ για τον εμβολιασμό του παιδιού οικογένειας, σύμφωνα με το cretalive.

Η γιατρός είπε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου ότι η ίδια εξέταζε πολλές φορές το παιδί και στο ιδιωτικό της ιατρείο, χωρίς να εισπράττει χρήματα για την επίσκεψη.

Ισχυρίστηκε ότι οι γονείς της είχαν πει ότι θα της έδιναν χρήματα όποτε μπορούσαν και ότι τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν πάνω της, ήταν χρήματα που της έδωσε η μητέρα λέγοντάς της "πάρε αυτά τώρα, σου χρωστάω πολλά".

Από την πλευρά της πάντως η μητέρα κατέθεσε ότι τα 30 ευρώ ήταν "φακελάκι" το οποίο μάλιστα είχε ζητήσει η ίδια η παιδίατρος.

SHARE:

24Media Network