Α. Πάνας: Ξεκαθαρίζουν τα ιδιοκτησιακά θέματα των δασικών χαρτών της Κρήνης Χαλκιδικής

Α. Πάνας: Ξεκαθαρίζουν τα ιδιοκτησιακά θέματα των δασικών χαρτών της Κρήνης Χαλκιδικής
O Απόστολος Πάνας

Απάντηση στο ερώτημα του για την πρόθεση προβολής αντιρρήσεων και ιδιοκτησιακών θεμάτων του Ελληνικού Δημοσίου στο αγρόκτημα Κρήνης έλαβε υπεύθυνος του ΚΙΝΑΛ για θέματα ανάπτυξης, Απόστολος Πάνας.

Απάντηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έλαβε ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος στην παρέμβασή του στη Βουλή, με την οποία τόνισε την επιτακτική ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν με τους Δασικούς Χάρτες στην Κρήνη Χαλκιδικής.

Στην Απάντησή του, προς το Βουλευτή και πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα του για την πρόθεση προβολής αντιρρήσεων και ιδιοκτησιακών θεμάτων του Ελληνικού Δημοσίου στο αγρόκτημα Κρήνης, το Υπουργείο, μέσω της Υπηρεσίας Συντονισμού του Γραφείου Νομικών & Κοινοβουλευτικών Θεμάτων απαντά, ότι σύμφωνα με το υπ. αρ. 651256(17418)/19-10-2021 έγγραφο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, το αγρόκτημα Κρήνης δεν αποτελεί εποικιστική έκταση και δεν έχει συντελεστεί καμία διανομή του Υπουργείου Γεωργίας (ούτε αναδασμός), ως εκ τούτου η αρμόδια Υπηρεσία δεν υπέβαλε δηλώσεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο, που να αφορούν το αγρόκτημα αυτό.

Ο κ. Πάνας τόνισε : «Αισθάνομαι για μια φορά ακόμη ικανοποιημένος, καθώς έπειτα από σχετική παρέμβασή μου, το αρμόδιο Υπουργείο τοποθετείται και απαντά με σαφήνεια για τα ιδιοκτησιακά θέματα στο αγρόκτημα Κρήνης. Συνεχίζω τις προσπάθειές μου και δηλώνω, πως θα αγωνίζομαι πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής, για την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων, που ταλανίζουν της τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version