Αχτσιόγλου: “Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είπε τίποτα άλλο από αυτό που είχε πει ο κ. Ανδρουλάκης τον Αύγουστο”

Αχτσιόγλου: “Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είπε τίποτα άλλο από αυτό που είχε πει ο κ. Ανδρουλάκης τον Αύγουστο”
Η Έφη Αχτσιόγλου eurokinissi

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικαλέστηκε η Έφη Αχτσιόγλου, υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωσή του, για να σχολιάσει την τοποθέτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις υποκλοπές.

“Η κ. Τσαπανίδου δεν είπε τίποτα άλλο από αυτό που ο κύριος Ανδρουλάκης είχε πει ήδη από τον Αύγουστο. Ο κ. Ανδρουλάκης είχε πει ότι όταν γίνονται τέτοιου τύπου παρακολουθήσεις, στόχος των παρακολουθήσεων είναι οι εκβιασμοί”, δήλωσε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζοντας τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπης Τσαπανίδου ότι “μια συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είναι προϊόν εκβιασμού του κυρίου Ανδρουλάκη”.

Η κα Αχτσιόγλου διευκρίνισε ότι αυτό δεν σημαίνει πως ο κ. Ανδρουλάκης εκβιάζεται, «αλλά ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει αυτή τη στιγμή μια συνθήκη ανωμαλίας στη λειτουργία της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής».

«Όταν υπάρχει μια γενικευμένη παρακολούθηση πολιτικών προσώπων και κατοχή ιδιωτικών συνομιλιών, αυτά προφανώς και μπορούν να έχουν αντικείμενο τον εκβιασμό», τόνισε, προσθέτοντας πως «από κει και πέρα, το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις συνεργασίες την επόμενη μέρα είναι δική του επιλογή. Αν επιλέξει να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να το αιτιολογήσει στον ελληνικό λαό και θα φέρει και το βάρος της δικής του απόφασης. Το δικό μας προσκλητήριο είναι δεδομένο».

Ερωτηθείσα για τα δύο ειδικά δικαστήρια που είναι ανοικτά αυτήν τη στιγμή δικάζοντας πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και στα οποία «το ΠΑΣΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να συγκροτηθούν», η κ. Αχτσιόγλου είπω πως «ζητήματα θεσμικής εκτροπής επί ΣΥΡΙΖΑ δεν συνέβησαν».

Εκτίμησε δε ότι ο κ. Παππάς παραπέμφθηκε με όρους πολιτικής δίωξης και εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα πως το πλημμέλημα για το οποίο εκδικάζεται θα καταπέσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα