Αυτιάς: Κατεβαίνω στις ευρωεκλογές με το σύνθημα “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια”

Διαβάζεται σε 2'
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Ωδείο Αθηνών, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Γιώργος Αυτιάς ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς, που είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου αναφέρθηκε στην αφιέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στους νόμους που θα αλλάξουν για την Ελλάδα και στο ότι όλος ο Ελληνισμός ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσιάζεται αυτή την ώρα στο Ωδείο Αθηνών.

«Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει τέσσερις ώρες, για αυτό έβαλαν το 1 λεπτό. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από την Αμερική. Εκεί έζησα τον πολιτισμό, εκεί ήταν ο υπουργός Αμύνης, ο Βαγγέλης Μειμαράκης και ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, κύριε Πρόεδρε. Σας στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα από την άκρη του Ατλαντικού» είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς, που είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία».

«Όταν ο κύριος πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε: “Γιώργο, αφιερωμένο σε εσένα, γιατί μπορεί να αλλάξεις τους νόμους της εκπομπής”. Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη. Θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται εκεί. Και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα! Για την πατρίδα την γλυκιά! Για την οικογένεια του προέδρου. Και πάνω από όλα για το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες: Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια! Πάμε όλοι μαζί! Για την Ελλάδα!» είπε με ενθουσιασμό ο παρουσιαστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα