Άκαρπη συνάντηση Γαβρόγλου με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου για το Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  ΦΩΤΟ //ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου για το Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ΦΩΤΟ //ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Στις 27 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και από τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα κριθεί και η περαιτέρω στάση του Οικουμενικού Θρόνου.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης του του νομικού συμβούλου της, με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γραβρόγλου, προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα "θολά" σημεία της συμφωνίας.

"Υπάρχουν διαφορές προσεγγίσεων από την Εκκλησία της Κρήτης ωστόσο τα προβλήματα μπορούν να λυθούν μέσα από το διάλογο" ανέφερε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μετά τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ο κύριος Γαβρόγλου ανακοίνωσε επίσης ότι θα υπάρξει άμεσα νέα συνάντηση, ενώ ζήτησε από τους ιεράρχες να μεταφέρουν στην Ιερά Σύνοδο το μήνυμα για συνέχιση του διαλόγου.

SHARE:

24Media Network