Αλέξης Γεωργούλης: “Αυτοσχεδίαζα και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω”

Αλέξης Γεωργούλης: “Αυτοσχεδίαζα και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω”
Ο Αλέξης Γεωργούλης Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής τοποθετήθηκε για την ομιλία του στην Ευρωβουλή που έγινε viral, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση σχετικά την εκλογή του.

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Γεωργούλη στην Ευρωβουλή. Ο δημοφιλής ηθοποιός και ευρωβουλευτής συμμετείχε σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού στην Ευρωβουλή, όπου μίλησε με την ιδιότητά του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή.

Η ομιλία του χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως “αμήχανη” μιας και αυτά που ακούστηκε να λέει στο video που ανέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ στα social media, φάνηκαν να μη βγάζουν νόημα. Άλλοι το απέδωσαν στο άγχος του. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1: «Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

Ο Αλ. Γεωργούλης σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμη Ντενίση, η οποία είχε πει χαρακτηριστικά «Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, (ο Έλληνας) θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική.»

«Μιλήσαμε και με τη Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι “Δεν είχα τέτοιο σκοπό”. Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πώς κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο» είπε ο Αλ. Γεωργούλης και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα ξανασυνεργαστούν απάντησε: «Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα