Αλέξης Τσίπρας: Καλούμε τους πολίτες να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής στις 15 Μαΐου

Αλέξης Τσίπρας: Καλούμε τους πολίτες να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής στις 15 Μαΐου
Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά INTIME

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις 15 Μαΐου, ώστε να υπάρξει πολιτική αλλαγή για το καλό του τόπου, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με ένα βίντεο από την περιοδεία του στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου στην Κρήτη, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για τις εκλογές της 15ης Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει άμεσα πολιτική αλλαγή για το καλό της χώρας μας, γι’ αυτό και οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν το “παρών” στις κάλπες για την ανάδειξη του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας:

“Όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή, τόσο το καλύτερο για τον τόπο.

Καλούμε όλους τους πολίτες αυτή την Κυριακή (15 Μαΐου) να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση”.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα