Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα ανακοινώνει το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνει ομιλία
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνει ομιλία EUROKINISSI

Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση. Τα σημειώματα των μελών της "Επιτροπής Σοφών" αμέσως μετά τις γιορτές αναμένει για το νέο Πρόγραμμα ο Γιώργος Σταθάκης

Σήμερα, εκτός πολύ-πολύ μεγάλου απροόπτου ανακοινώνει ο Αλέξης Τσίπρας το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που θα οδηγήσει το κόμμα στη διεξαγωγή του Συνεδρίου-μετασχηματισμού του, τον προσεχή Μάιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά και τη συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία, είχε από το βράδυ της Πέμπτης τηλεφωνήματα με κορυφαία στελέχη, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες και παραπονεμένοι από την τελική σύνθεση του οργάνου.

ADVERTISING

Το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο θα αποτελείται από Τα μέλη της 23μελούς Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και από έναν αριθμό συμμάχων, πιθανότατα δώδεκα.

Τη Δευτέρα, μάλιστα, προγραμματίζεται η πρώτη, πανηγυρική, συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Εν τω μεταξύ και αφού έλαβε σημειώματα από τομείς του Κόμματος, ο Γιώργος Σταθάκης αναμένει και της προτάσεις των μελών που συμμετέχουν στην Επιτροπή Προσωπικοτήτων για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματος του κόμματος. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος αναμένει τα σχετικά σημειώματα στις αρχές του νέου έτους, αμέσως μετά τις γιορτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network