Αλλεπάλληλες συσκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
(EUROKINISSI/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ)
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ (EUROKINISSI/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ) EUROKINISSI

Ξεκινούν τα "όργανα" στον ΣΥΡΙΖΑ με συνεδριάσεις σήμερα και αύριο του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος

Στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή παρουσία του πρωθυπουργού θα συνεδριάσει το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος προκειμένου να τεθούν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία της διαπραγμάτευσης, αλλά και το νομοθετικό έργο που αναμένεται να έρθει στη Βουλή.
Στο τραπέζι θα πέσει και το αίτημα που υπάρχει από βουλευτές που επιθυμούν την σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στον απόηχο της θυελλώδους συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας της προηγούμενης εβδομάδας συνεδριάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου το όργανο του κόμματος.
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των στελεχών της Αριστερής Πτέρυγας σχετικά με τη συμφωνία που επιχειρεί να κλείσει η κυβέρνηση.

Αντικείμενο της συζήτησης, στην οποία αναμένεται να παραστεί και ο πρωθυπουργός, θα είναι επίσης η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι συμβιβασμοί της κυβέρνησης για να υπάρξει συμφωνία

ΦΠΑ: Σε ποια προϊόντα αλλάζουν οι τιμές. Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε

SHARE:

24Media Network