Ανδρέας Λοβέρδος: “Το ΠΑΣΟΚ μπροστά”, το προεκλογικό σποτ του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ανδρέας Λοβέρδος: “Το ΠΑΣΟΚ μπροστά”, το προεκλογικό σποτ του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Στον "αέρα" το προεκλογικό σποτ του Ανδρέα Λοβέρδου για τις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σποτ του Ανδρέα Λοβέρδου, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Το σποτ δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του υποψήφιου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στο twitter και φέρει τον τίτλο «Το ΠΑΣΟΚ μπροστά, Α. Λοβέρδος».

Στο βίντεο περιλαμβάνονται αποσπάσματα από ομιλίες και συνεντεύξεις του, κατά την προεκλογική περίοδο του Ανδρέα Λοβέρδου.

“Κερδίσαμε τη μάχη των ιδεών. Το ΠΑΣΟΚ μπροστά. Την Κυριακή να κερδίσει η κοινωνία τους κομματικούς μηχανισμούς. Για την Ελλάδα #toPasokmprosta #Andreas”, αναφέρει στην περιγραφή του ποστ.

Ανδρέας Λοβέρδος: “Ο αρχηγός της παράταξης πρέπει να είναι βουλευτής”

“Την παράταξη πρέπει να ηγηθεί κάποιος βουλευτής” σχολίασε με νόημα ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, λίγες ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action24, τόνισε ότι θα κάνει “τα πάντα για να αποκατασταθούν πρόσωπα της παράταξης που αδικήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν”, αλλά απέφυγε να αναφερθεί σε ονόματα.

“Η Κοινοβουλευτική Ομάδα επιλέγει τον πρόεδρο της και όχι το αντίστροφο” επεσήμανε.

Με νόημα σχολίασε παράλληλα, ότι πρέπει να είναι κάποιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής για να μπορέσει να ηγηθεί της παράταξης, ενώ τόνισε, πως η κοινοβουλευτική ομάδα επιλέγει τον πρόεδρο της και όχι το αντίστροφο.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε αντίθετος για ακόμη μια φορά, αφήνοντας αιχμές για όσους τάχθηκαν υπέρ, “φωτογραφίζοντας” τον συνυποψήφιό του, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρώην υπουργός, ξεκαθάρισε ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στόχος είναι να μεγαλώσει και να ενδυναμωθεί η παράταξη, να γίνει “ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ”.

Όπως είπε, το ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στις σημαντικές και θεσμικές θέσεις του κόμματος θα είναι αμέσως μετά την εκλογή του, χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις. Θα φωτογραφίζεται την επόμενη των εκλογών στα πρόσωπα που θα έχουν θεσμικές θέσεις όπως, για παράδειγμα τον εκπρόσωπο τύπου και τους αναπληρωτές, η ενότητα του ΚΙΝΑΛ.

“Είμαι υπέρ της κυβέρνησης για το πρόστιμο των 100 ευρώ”

Αναφερόμενος σε θέματα της πανδημίας, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι είναι υπέρ του μέτρου της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητας για τους άνω των 60 ετών. Σημείωσε επίσης, ότι δεν τίθεται κανέναν θέμα αντισυνταγματικότητας. Υπογράμμισε παράλληλα, ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική και η αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα