Ανδρουλάκης: “Η Φώφη Γεννηματά νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το ΕΣΥ”

Ανδρουλάκης: “Η Φώφη Γεννηματά νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το ΕΣΥ”
Κινητή μονάδα μαστογραφίας για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Eurokinissi

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά θα πραγματοποιούνται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Το ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τον ένα χρόνο από την τραγική απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ευχαρίστησε θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη πρόεδρο και που το τρέχον Σαββατοκύριακο προσφέρουν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

“Για μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών” σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά τελεί το ετήσιο μνημόσυνο της στις 11:45 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα