Ανδρουλάκης για απόπειρα παρακολούθησης: Να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι

Ανδρουλάκης για απόπειρα παρακολούθησης: Να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι
O Νίκος Ανδρουλάκης  Eurokinissi

Για δημοκρατικό καθήκον έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο όπου κατέθεσε μήνυση για την απόπειρα παρακολούθησής του με το λογισμικό Predator

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την απόπειρα παρακολούθησής του με το λογισμικό Predator.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία, ο κ.Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου διότι πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι έχει γίνει απόπειρα να παγιδευθεί το κινητό μου με το πρόγραμμα παρακολούθησης Predator. Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα.

Είναι δημοκρατικό μου καθήκον. Σε όλη μου την πορεία έμαθα να αγωνίζομαι στη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο. Γιατί η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της ομαλής λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος. Για αυτό σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με μισόλογα και υπεκφυγές”.

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα