Ανδρουλάκης: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των δέκα ομογενών στην Ουκρανία

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης INTIME NEWS

Συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη για τον θάνατο των 10 Ελλήνων στην Ουκρανία. Η Ε.Ε. να επιταχύνει τις αποφάσεις για το κοινό μας μέλλον.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης με δήλωση του εκφράζει συλλυπητήρια στις οικογένειες των δέκα Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στις περιοχές Σαρτανά και Μπουγάς, μετά τους βομβαρδισμούς του Σαββάτου (26/2) που σημειώθηκαν στην ανατολική Ουκρανία.

Αναφορικά με τις νέες κυρώσεις Ε.Ε., ΗΠΑ, Ην. Βασιλείου και Καναδά τις χαρακτηρίζει σημαντικό βήμα, το οποίο όμως, όπως επισημαίνει, θα μπορούσε να είναι ένα ουσιαστικό μήνυμα αποτροπής αν είχε τεθεί στο τραπέζι νωρίτερα.

ADVERTISING

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρει ότι η σκέψη μας βρίσκεται στον Ουκρανικό λαό που δέχεται μία βάρβαρη εισβολή από τη Ρωσία και προσθέτει ότι ήρθε η ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιταχύνει τις αποφάσεις για το κοινό μας μέλλον.

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές αναδεικνύεται η ανάγκη Ενιαίας Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας, για να διασφαλίσουμε την ειρήνη και την ευημερία των Ευρωπαϊκών λαών, καταλήγει στη δήλωση του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Ανδρουλάκης, Πόλεμος στην Ουκρανία, ΚΙΝΑΛ, Ουκρανία
SHARE:

24Media Network